عکس های به یادماندنی

یکی بود یکی نبود کور بشه چشم حسود

عکس های به یادماندنی

یکی بود یکی نبود کور بشه چشم حسود

ایرانی بی سروصدا و نابغه

 استیو جابز مدیون یک ایرانی است
به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (11 may)، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان بدون آنکه خبر داشته باشند هر روز از فناوری‌هایی استفاده می‌کنند و شاید کمتر کسی بداند که یک ایرانی همان فردی است که هوشمندی را به تلفن‌های همراه افزود.  
  

نام حسین یاسایی (Hossein Yassaie) و شرکت تحت مدیریت وی ایمجینیشن تکنولوجیز (Imagination Technologies) را هیچگاه روی وسایل ارتباطی جدید، روی تابلوهای تبلیغاتی و یا در کنار نام‌های معروفی مثل اپل و گوگل نمی‌بینیم. 
چهره حسین یاسایی همچون سایر نام‌آوران عرصه فناوری ارتباطی مثلا مارک زاکربرگ بنیان‌گذار فیس‌بوک و یا استیو جابز از موسسان و مدیران اپل شناخته شده نیست. با این همه هر کسی که از تلفن‌های آی‌فون و یا انواع دیگر همراه‌های هوشمند استفاده می‌کند به این ایرانی پنجاه و پنج ساله مدیون است. 
به گزارش میل آنلاین (MailOnline) بخش زیادی از فناوری‌های پیچیده‌ای که اکثر تلفن‌های هوشمند از آن استفاده می‌کنند، از گرافیک تا سیستم عامل، همه محصول شرکتی است که این ایرانی آن را مدیریت می‌کند.  
خود او می‌گوید: «در حقیقت ما عنصر هوشمندی را به این تلفن‌های همراه می‌دهیم. قبل از نوآوری و فناوری‌های محصول شرکت ما هیچ تلفن هوشمندی وجود نداشت.» 
او وقتی کار برای این شرکت را شروع کرد که در آن زمان این شرکت «ویدئو لوجیک» نام داشت، و با حدود 40 کارمند برخی از فناوری‌های به‌کاررفته در سیستم «ام‌اس داس» مایکروسافت را تولید می‌کرد، ولی پس از حدود 20 سال شرکت تحت مدیریت وی در دوازده کشور مختلف جهان بیش از هزار و 100 کارمند دارد. 
مشتریان این شرکت نام‌های بزرگ عرصه فناوری ارتباطی مثل اپل، گوگل، مایکروسافت، سامسونگ، اینتل، سونی و ال‌جی هستند. فهرست مشتریان این شرکت آن‌قدر گسترده‌است که آقای یاسایی برای پرهیز از رنجاندن رقبای آنها ترجیح می‌دهد که از همه آنها اسم نبرد.  
حسین یاسایی متولد و بزرگ شده ایران است. اولین تماس او با فناوری در چهار سالگی صورت گرفت. وی می‌گوید: «یادم هست که در چهارسالگی برای سردرآوردن از نحوه کار یک رادیوی بزرگ، انگشت خود را درون آن بردم و برق مرا گرفت. از آن زمان علاقه من به فناوری‌های جدید و کامپیوتر ادامه یافته‌است.» 
به نوشته رادیو فردا، او در سال 1976 برای تحصیلات عالی به انگلیس رفته و دوره پیش‌دانشگاهی را که معمولا دو سال طول می‌کشد ظرف چند ماه با موفقیت طی کرد و تحصیلات خود را در رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه «ناتینگهام .Nottingham» به پایان برد.  
حسین یاسایی در مورد تفاوت‌های موجود بین صنعت ارتباطات و رایانه در انگلیس با آمریکا می‌گوید: یکی از دلایل اصلی پیشرفت آمریکایی‌ها این است که محیط علمی و فعالیت گسترده این شرکت‌ها طی چند دهه اخیر شرایطی را فراهم کرده که بسیاری از جوانان را به نوآوری تشویق می‌کند.  
علاوه بر این، بلندپروازی نیز یکی از دلایل اصلی برای پیشرفت فناوری و حرکت به سوی اختراع‌های جدید است. به گفته آقای یاسایی در انگلیس این روحیه بلندپروازی ضعیف‌تر است و معمولا در برابر طرح‌های بزرگ و بلندپروازانه مقاومت می‌شود. 
حسین یاسایی تاکید می‌کند که مهمترین عامل برای رشد فناوری‌های نوین در هر کشوری آموزش نوجوانان و ایجاد زمینه‌های لازم برای رشد استعدادها، آفرینندگی و خلاقیت جوانان است.
نظرات 3 + ارسال نظر
نفس یکشنبه 24 اردیبهشت 1391 ساعت 08:36 http://princess91.blogsky.com/

آخه عزیزم کسی قدر این نبوغ رو اینجا نمیدونه

پس من اینجا چی کاره م
اما جدا از شوخی متاسفانه همین جوره که میگی

پویا شنبه 23 اردیبهشت 1391 ساعت 17:05 http://kolbeheshgh27.blogfa.com

سلام گلی خانوم

ایرانیها همیشه نابغه بوده اند از ایرانیها همهم کار بر میاد...

آپم ...

سلام
موافقم که همه کار ازمون برمیاد
اما کاش کارهای مفیدمون رو توی کشور خودمون انجام بدیم
.
.
الآن میام

نفس جمعه 22 اردیبهشت 1391 ساعت 22:30 http://princess91.blogsky.com/

ما این نابغه ها رو داریم و خودمون خبر نداریم
گلی جونم روز زنو بهت تبریک میگم
از طرف من به مامانتم تبریک بگو و دستاشو ببوس

حیف که نابغه هامون تو ایران نمیتونن نبوغشون رو بروز بدن
میسی عزیزم منم تبریک میگم

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد